Gå for en god sag – du kan være med til at redde liv!

Bestyrelsen har drøftet muligheden for at få sat to hjertestartere op i grundejerforeningen – en på hver side af Jyllingevej, for at skabe tryghed og redde liv. Udgifterne pr. stk. er ca. kr. 22.000 inkl. skab, montering og service.

Når vi deltager i Hjerteforeningens indsamling d. 3. maj 2020, kan vi gå os til én gratis hjertestarter ved at dække 15 ruter (ca. 2-3 timer pr. rute).

Ved at dække 30 ruter, ville vi kunne få de to ønskede hjertestartere inkl. varmeskab og korrekt opsætning af en autoriseret elektriker uden udgifter for grundejerforeningen – også selv om vi måske ikke får samlet det ind, som hjertestarteren koster.

Så tilmeld dig allerede i dag ved at sende en mail til: janetp@live.dk, og gør en forskel et sted, der betyder noget for dig. Benyt muligheden for at gå for en god sag, spare grundejerforeningen for udgifterne til de to ønskede hjertestartere, og samtidig få set dig lidt omkring i nabolaget. Tag ruten selv, eller tag mand, kone, børn, hund eller kat med og støt en god sag.

Sæt også kryds i kalenderen: husk indsamlingen d. 3. maj 2020!

Gruppestarter og koordinator:
Janet Price, Vangsåvej 8