Nabohjælp er mere end et skilt og et klistermærke

Nabohjælp er udover en tryghed ved at nogen holder øje med dit hus, også en orientering til gruppen af tilmeldte om hændelser og mistænkelige personer i området.

Fx blev der i oktober 2018 begået indbrud på Vangsåvej og Thorsmindevej, der var forsøg på indbrud på Krogebjerg, og derudover blev der observeret flere tilfælde af mistænkelige personer og køretøjer omkring Tybjergvej og Aggervej. Orientering om disse hændelser blev givet til de ca. 80 husstande i vores grundejerforening på 254 husstande, der allerede har tilmeldt sig Nabohjælp.

Tilmeld dig Nabohjælp i dag, og bliv orienteret om fremmede/mistænkelige personer og køretøjer i dit nærmiljø. Vær med til at forebygge indbrud ved at have et øget fokus på, hvem der færdes på vore veje.